Murár kerítésgyártó üzem

kis- és nagykereskedés

"1981-óta, a kerítések szakértője"

Murár Drótfonó- Szövő Üzem
Murár István e.v. –
FEMI Drótker Kft

“1981-óta a kerítések szakértője”

A több mint 35 éve, 1981-ben alapított családi vállalkozás kis-és nagykereskedés formájában működik, kiszolgálva bel- és külföldi igényeket.
A széles kínálatra valamint az értékesítő kollégák szaktudására támaszkodva minden problémára megtalálható a gyors, hatékony megoldás.
Ráadásul mindezt azonnal raktárról, vagy rövid határidővel.

Történet:
A cég, egyéni vállalkozás formájában 1981-ben kezdte meg működését, egy alig 30 m2-es  műhelyben, saját készítésű kezdetleges drótfonógépekkel. Vevőpolitikának üzletszemléletnek köszönhetően, miszerint “a kedvező árat, a vevői elégedettséget, és a szakértelemmel párosuló gyártás és kiszolgálás rendkívül fontos szempontok” a közel 40 év alatt erősödött jelentősen kibővült a cég. A fejlesztés a megnövekedett kereslet eredményeként, 1995-ben új telephelyre költözött ahol jelenleg is folytatja tevékenységét. A kunszentmiklósi telephely megnyitásával, a termékek még könnyebben elérhetővé váltak távolabbi partnerek, vásárlók számára.

Dunaújvárosban bőséges raktárkészlettel feltöltött, 4500 m2-es raktárterületen, valamint 600 m2-es gyártó üzemben történik a termékek értékesítése, gyártása. A siker egyik záloga, az összekovácsolódott csapat. Munkatársaink termékpalettánk bővülésével összhangban, folyamatosan lépést tartanak a fejlődés ütemével, hogy szakszerű, hasznos tanácsaikkal, áruismeretükkel informálhassák érdeklődőinket.
Széles kínálatunkkal, minden felhasználási célra tudunk számos alternatívát ajánlani. Új, korszerű termékek, kiegészítők bevezetésével, törekszünk arra, hogy megkönnyíthessük a kivitelezési, vagy felújítási munkákat.

Cégünk tevékenységi köre
A fennállásunk közel 40-éve alatt jelentősen kibővült. A hagyományos horganyzott és műanyaggal bevont drótkerítések széles választéka mellett, táblás kerítéspaneleket, vadvédelmi hálókat, ponthegesztett kerítéseket, kapukat, ketrechálókat és kerítésépítési segédanyagok széles választékát gyártjuk, kínáljuk. Jelentős termelő, és raktárkapacitásunknak köszönhetően, gyorsan rugalmasan tudunk reagálni a jelentkező sztenderd, vagy egyedi termék igényekre. Kerítéstechnikában gyártott és forgalmazott termékkínálatunk országos szinten is kiemelkedő.
Termékpalettánkon a kerítéstechnikai anyagokon kívül, kaputechnikai, kerttechnikai anyagokat is kínálunk. Valamint ipari huzalszövetek, szőlőtámrendszerek és a villanypásztorok széles a skáláját.

Amiben egyedülállót nyújtunk:
Nem csak a megyében, de a országos szinten is, az a széles típus és méretválaszték, a speciális extra sűrű, vagy erős kerítéstípusok széles választéka, valamint a nagy raktárkészlet.

Arra törekszünk, hogy hírnevünket megtartva a MURÁR DRÓTFONÓ SZÖVŐ ÜZEM, valamint a FEMI DRÓTKER KFT neve a minőség szinonimájaként az építőipari szakemberek és magánépítkezők számára egyúttal a megbízhatóságot is jelentse.
Bármilyen megoldásra váró problémával megkeresnek minket, megtaláljuk a megfelelő alternatívát.

Gyorsaságunknak, rugalmasságunknak köszönhetően a MURÁR DRÓTFONÓ SZÖVŐ ÜZEM valamint a FEMI DRÓTKER KFT. egyaránt élvezi a professzionális építők és a magánépíttetők bizalmát, és számtalan visszatérő vásárlónk van.

MURÁR DRÓTFONÓ SZÖVŐ ÜZEM – FEMI DRÓTKER KFT
minőség – megbízhatóság – szakértelem