Murár kerítésgyártó üzem

kis- és nagykereskedés

"1981-óta, a kerítések szakértője"

KAPUK


Cégünk több mint 40 éve gyárt különféle az ingatlanvédelemhez szükséges termékeket. Az egyik fő irány nálunk a kapuk tervezése és gyártása. Magyarországon egyedülálló technológiai háttérrel rendelkezünk. Nálunk a mennyiség nem akadály, akár egy-két darabostól a szériagyártásig tudjuk vállalni a kapuk gyártást. Tekintse meg termékkínálatunkat és válasszon az Önnek legmegfelelőbb megoldást. Az alap kapuk mellett melyeket készen tudunk raktárról biztosítani, természetesen foglalkozunk egyedi megoldásokkal is. Ha nem találta meg a standart repertoárból azt a megoldást, ami Önnek szükséges, semmi gond, majd mi legyártjuk. Keresse kollégáinkat bizalommal és készségesen állnak az Ön rendelkezésére, hogy a legmegfelelőbb kaput tudjuk biztosítani az Ön részére.

Egyedi kapuk készítése

Nálunk nincsen lehetetlen, gyakorlatilag bármit meg tudunk Önnek oldani, ha kapu vagy kerítésről van szó. Vállalkozásunk készít egyedi lakatosipari termékeket:

 • egyedi kerítéselemek
 • egyedi úszókapuk
 • egyedi szárnyaskapuk
 • egyedi tolókapuk
 • egyedi kisapuk

Egyedi kerítéselemek

Nálunk a megrendelő igényei a legfontosabbak, ezért nem jelent akadályt számunkra az egyedi kerítéselemek és kapuk gyártása sem. Nem kell ragaszkodni a standart kapukialakításokhoz. Szinte bármilyen egyedi méretre tudunk tervezni a kerítéselemet. Igény esetén természetesen a helyszíni felmérésre is van lehetőség. Széleskörű anyag, szín és típusválasztékunknak köszönhetően biztosan megtalálja az Önnek legoptimálisabb kapu vagy kerítés megoldását. A gyártási határidők függenek a választott anagyoktól, formáktól, felületkezeléstől és cégünk aktuális leterheltségétől.

Egyedi úszókapuk

Ezek az úszókapuk cégünknél elérhetőek horganyzott, illetve horganyzott porfestett felületkezeléssel is. Igény esetén a RAL színskálából tud választani, hogy az Önnek legmegfelelőbb designnal rendelkezzen kapuja. Az egyedi úszókapuk 3m és 18m közötti méretekben elérhetőek nálunk. Amennyiben szeretne egy modern automata megoldást úgy természetesen kapuautomatikával is rendelheti.

Egyedi szárnyaskapuk

Az egyedi szárnyaskapuinkat alapvetően horganyzott felülettel gyártjuk, viszont lehetőség van még porfestett opcióra is. Amennyiben szeretne egy egyedi design megoldást úgy a RAL színskála színeiből tud választani. Ezeket az egyedi szárnyaskapu rendszerinket 2m-től egészen 8 méteres szélességig gyártjuk, így könnyen megtalálja az Önnek legkiválóbb méretet. Egyedi igények esetén, automatizálhatja a rendszerét és automata motoros megoldással is le tudjuk gyártani.

Egyedi tolókapuk

Cégünk által gyártott számos kapualkatrésze és eleme között megtalálhatóak az egyedi tolókapuk. A tolókapuinkat 3 métertől 12 méterig terjedő mérettartományban gyártjuk. Szintén az alap felületvédelmet a horganyzás biztosítja, illetve a porfestés. Amennyiben szeretne egy egyedi színezést, cégünknél nem akadály. A RAL színskála színeiből, kedve szerint tud válogatni, hogy a legdekoratívabb megoldást tudja magáénak.

Egyedi kiskapuk

Vállalkozásunk természetesen egyedi kiskapuk gyártásával is foglalkozik. Nem mindig talál a kivitelező pont akkor méretű kaput, amely az adott ingatlanhoz szükséges, de erre a problémára kínálunk megoldást az egyedi kiskapuk gyártásával.

Kész kapuk készítése

Abban az esetben, ha az ingatlanja méretei lehetővé teszik úgy könnyedén válogathat kész kapuk kínálatunkból. Ezek általában raktáron lévő termékeink melyeket azonnal megvásárolhat, de ha esetleg nincs raktáron, akkor nagyon rövid határidőn belül le tudjuk gyártani Önnek. A következő megoldásokat tudjuk biztosítani:

 • szárnyaskapuk
 • személybejárók
Szárnyaskapuk

ECO típusú kapuink biztosítják az Ön számár a kényelmes belépést az elkerített területére. Az előre legyártott kis és nagyobb kapuk széleskörű méretben és felületkezeléssel elérhetőek a kínálatunkból. Kivitelét tekintve kiskapu és kétszárnyas nagykapu megoldásokkal is tudunk szolgálni.

Személybejárók

KK típusú (komplett kiskapuk) személybejáróink, biztosítják a kényelmes közlekedést az ingatlanja közelében. Kivitelét tekintve RAL 6005 sötétzöld színű PVC vel bevont felületekkel rendelkezik. 50x50mm-es rácsokkal, kulccsal, zárral, tartóoszlopokkal és kilinccsel felszerelve. 1 méteres szélességgel, 1-2 méteres magasságig különböző méretekkel.

Combiarialdo kapu alkatrészek

Combiarialdo a piacon egyik legkiválóbb minőséget képviselő Olasz cég, akinél minden kapuvasalat megoldást megtalálhat szárnyas, toló vagy úszókapus stb. kialaításához. Termékei a megbízhatóságról és az időtállóságról híresek, magas minőséget biztosítanak a hosszútávú felhasználáshoz. A következő alkatrészek állnak a rendelkezésre:

 • Combiarialdo úszókapu alkatrészek
 • Combiarialdo tolókapu alkatrészek
 • Combiarialdo szárnyaskapu alkatrészek
 • Combiarialdo függőkapu alkatrészek
 • KA úszókapu szettek

Kapuk autómatikák, működtető motorok

Cégünk minden igényre kínál megoldást, így az automatizált motoros kapumozgató megoldások sem szenvedhetnek hiányt kínálatunkból. A BTF a világ ténylegesen vezető kapu automatizálási rendszerét biztosítja ingatlanja számára. Gyakorlatilag bármilyen kapuhoz tudunk kínálni optimális, korszerű megoldást. Egyedi ajánlathoz keresse kollégáinkat akik készségesen állnak az Ön rendelkezésére.