Murár kerítésgyártó üzem

kis- és nagykereskedés

"1981-óta, a kerítések szakértője"

KERÍTÉSEK


Vállalkozásunk több mint 40 éve áll a kerítésépítők szolgálatában. Nálunk mindent megtalál, ami a különféle kerítések építéséhez szükséges. Gyakorlatilag bármilyen kerítésépítési igényre tudunk adni megoldást a kínálatunkból. Széleskörű termékpalettánkban megtalálhatók a táblás kerítések, hagyományos drótfonatok, hegesztett tekercses kerítések, és a vadhálók, mobilkerítések is. Legyen szó egy egyszerű vadhálóról vagy komolyabb táblás kerítés megoldásokról, mi mindenben állunk az Ön rendelkezésére.

Táblás kerítések

Termékpalettánkban elérhetőek a 2Ds és 3Ds kerítéspanelek. Ez egy elég strapabíró felépítés, amely könnyedén ellenáll az időjárás okozta viszontagságoknak. A gyártástechnológiát tekintve ponthegesztéssel kapcsolódnak egymáshoz a különböző keresztmetszetű acélhuzalok. Ezeket a típusokat elsősorban lakóövezeti ingatlanok, mezőgazdasági és ipari telephelyek kerítésére ajánljuk. A stabil, strapabíró és megbízható kialakításának köszönhetően széleskörű felhasználást tesz lehetővé. Ezek a táblás kerítések függőleges és vízszintes helyzetben összehegesztett huzalokat tartalmaznak, melynek köszönhetően egy elég erős szerkezetet jön létre. A 3Ds kerítéspanelek a préstechnológiának köszönhetően egy nyomást kapnak, mely egy 3Ds formát képez. Ennek a formának köszönhetően még stabilabbá és merevebbé válik a panel.

Különféle felületkezelésekkel kapható:

  • horganyzott huzalból hegesztett
  • hegesztés után mártottan horganyzott
  • horganyzott hegesztett porfestéses felületkezeléssel (alapszínek RAL 6005, 7016, felár ellenében választható a RAL színskálából)

Drótfonat, hagyományos kerítések

Alapvetően kétféle típust tudunk Önnek kínálni: az alap horganyzott megoldást, illetve a bevont drótkerítést. A horganyzott megoldás egy általános felhasználásra szánt termék, mely horganyzott huzalból gépi fonással készített kerítés. A széles méretválasztéknak köszönhetően elég sokrétű a felhasználási köre. A szétfonható tulajdonságának köszönhetően gyakorlatilag észrevehetetlenül toldható, bárhova felszerelhető és a későbbiekben könnyedén bővíthető. Vállalkozásunk széleskörű méretválasztékkal gyártja a hagyományos drótfonatokat, aminek köszönhetően szinte bármely megoldáshoz alkalmazható. Legyen szó mezőgazdasági, lakóövezeti vagy akár ipari ingatlanokról, ezek a drótfonat típusok, kerítések mindenhol megállják a helyüket.

Anyagát tekintve, első osztályú tűzihorgany huzalból készülnek.

Bevont drótfonat

A másik, duplán felületkezelt drótfonat kerítésünk a műanyaggal bevont megoldás. Az elemi horganyzott szálak még egy plusz védelmet kapnak, mely egy időtálló műanyag bevonat. Ez esztétikus megjelenést biztosít a kerítésnek. Az alap színünk, a RAL 6005 sötétzöld, de egyedi igény esetén, a mennyiség függvényében egyedi színben is készülhet. Amennyiben nem szeretné a standard zöld megoldást választani, úgy tekintse meg egyedi színválasztékunkat a legmegfelelőbb szín kiválasztásához. A design kérdése nálunk nem jelent akadályt.

Hegesztett tekercses kerítések

Kétféle típust tudunk biztosítani az ingatlanja elkerítés megvalósítására. A standard gazdaságos horganyzott tekercses megoldást, illetve a bevont kerítéseket. Ez a kerítés típusok szintén ponthegesztéses technológiával készülnek. Horganyzott acél huzalokból épülnek fel, melyek tartósan és masszívan biztosítják az elkerítés funkcióit. Főként családi házak és lakóingatlanok közkedvelt parkkerítései. Mindezek mellett teljes mértékben alkalmasak fák, bokrok, virágágyások elkerítésére. A hegesztett tekercses kerítések vízszintes és függőleges horganyzott huzalok ponthegesztésével készülnek. Termék típustól függően, a választható alapszínek: RAL6005 sötétzöld és antracit szürke.

Vadháló

A vadhálóinkat gépi automata csomózásos technológiával állítjuk elő, melyeket kiváló minőségű első osztályú horganyzott huzalokból készítünk. A gépi csomózás elkészítésének köszönhetően, a hegesztett technológiával előállított kerítéssel szemben, még jobban ellen tud állni az időjárásnak. Ezek a vadhálók rugalmasak a kialakításuknak köszönhetően, ellenállnak a kisebb-nagyobb dinamikus behatásoknak. A véletlenül nekirohanó vadak sérülések nélkül tudják majd elviselni az esetleges ütközéseket. Vadhálóink különféle méretben elérhetők, így könnyedén válogathat a huzal, illetve a kerítés kockaméretekből. A vadháló vízszintes szálai megszakítás nélkül futnak végig a kerítéseink teljes hosszán. A megfelelő előfeszítés érdekében az alsó és a legfelső szegőszálaik erősítettek, így nem szükséges hozzá, külön vezetőhuzal.

Mobilkerítések

A kínálatunk elengedhetetlen része a mobilkerítés. Az ideiglenesen elkerített területek védelmében, akár egy felújítás vagy egy esemény alkalmával felállított mobilkerítések, megvédik az Ön által elkerített területet. Könnyen össze, illetve szétszerelhető. Nem szükséges szaktudás ahhoz, hogy egy ilyen rendszert bárhol össze lehessen szerelni. Kínálatunkban megtalálható: a mobil kapu elem, mobilkorod és a mobil kerítéselem, valamint kiegészítői.

Kerítés alkatrészek

Cégünknél nem csupán a kerítéseket tudja beszerezni, rendelkezésre állnak a különféle installáláshoz szükséges alkatrészek, kiegészítők, segédanyagok és szárszámok is. Ha bármilyen kérdése merülne fel, ne habozzon minket megkeresni. Szakképzett kollégáink szívesen segítenek az Önnek legoptimálisabb kerítés és alkatrészek kiválasztásában.