Murár kerítésgyártó üzem

kis- és nagykereskedés

"1981-óta, a kerítések szakértője"

Táblás kerítés
Táblás kerítés
2020-04-27
Vadvédelmi háló

A vadon élő állatok távol tartására, valamint az ő megóvásukra szolgáló vadvédelmi hálók,

igen hasznos és praktikus megoldást jelentenek. Az autópályákat, autóutakat, a magán, valamint a mezőgazdasági területeket, telek határokat lehet elkeríteni a vadon élő állatok élőhelyeitől. Ezzel megelőzve egy lehetséges balesetet, valamint a magántulajdonunk, ültetvényeink rongálódását. Acélhuzalból gépi csomózással készülnek, vastag horgany bevonatuk ellenállóvá teszi őket, a környezeti behatásoknak, korróziónak. Vadvédelmi hálóink többféle méretben, és kockaosztással készülnek.
Kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot. A szükséges adatok megadásával, igényeihez igazodó, mennyiségre vonatkozó egyedi árajánlatot készítünk.

A 2021-ben 40-éves kerítésgyártó tapasztalatunknak köszönhetően jól ismerjük a piaci igényeket, széles termékskálánknak köszönhetően különféle célokra kínálunk tartós, minőségi termékeket. Folyamatosan arra törekszünk, hogy a legjobb minőségű, jó ár-érték arányú termékeket kínáljuk minden ügyfelünk számára. Ideális minőségű termékek gyártására törekszünk, a környezet értékeinek megóvását figyelembe véve. A vadvédelmi háló gyorsan, egyszerűen telepíthető, minimális segédanyag felhasználásával.

A vadvédelmi hálók, amelyek az erdővédelemhez, ültetvények védelméhez, vagy egyes állatfajták tartásához szükségesek

Erdei szarvas, dámvad

Kerítés magassága 2méter és ellenáll akár 400-500 kg-os súlynak is. A huzalok, kockaméret osztások típusonként változnak. Sztenderd VAD-S, típus vagy az erősített VAD-E típus. Függőleges huzalosztás minden esetben 15cm.

Vadvédelmi kerítés őzek számra az összmagyarság 1,6 méter. A huzalok, kockaméret osztások típusonként változnak. Sztenderd VAD-S, és VAD-SS vagy az erősített VAD-E típus. Függőleges huzalosztás minden esetben 15cm.

Vaddisznó

A vaddisznó esetében mivel termetéhez képes kicsi, de annál nagyobb erővel bír. A huzalok, kockaméret osztások típusonként változnak. Sztenderd VAD-SS, vagy az erősített VAD-E típus. Függőleges huzalosztás minden esetben 15cm.

Vadnyúl, házinyúl

A növények számára a sűrű fonású drótháló nyújt védelmet, amelynek elhelyezése vízszintesen
5-7,5cm cm. Mivel elég apró állatok, az ő esetükben nem javasolt a ritkább alsó kockaosztású vadvédelmi hálók alkalmazása. Viszont magasságban elegendő a 100-120 cm is. A huzalok, kockaméret osztások típusonként változnak. Sztenderd VAD-SS vagy az erősített VAD-E típus. Függőleges huzalosztás minden esetben 15cm.

A zárt téri állat és vadtartáshoz felhasznált kerítéseknek néhány alap követelménynek meg kell megfelelniük. Elsősorban megfelelő magasságúnak kell lennie, annak érdekében, hogy jószágaink ne tudjanak kijutni. A kerítés tartóssága fontos tényező az állatok tenyésztése, szaporítása érdekében, ezért a kocka méret, és a huzalvastagság is fontos szempont.

A vadvédelmi háló alkalmazási területei:

  • Erdőgazdálkodás, fatelepítés
  • Vadgazdálkodás, valamint vadászati területek körbekerítésére
  • Lovardák, istállók
  • Legelési terület
  • Kertek, gyümölcsök, szőlő ültetvények
  • Nagy forgalmú közutak

Tulajdonságai:

  • Gyors és egyszerű a telepítése
  • Korrózió álló
  • Pénztárca kímélő megoldás

A háló rendkívül erős, nem okoz sérülést megvédi az állatok testi épségét. Bele simul a környezetbe, biztonságos védelem az állatokkal szemben.

Cégünk a rendelési mennyiség függvényében vállalja egyedi méretű, kockaosztású vadvédelmi háló gyártását!

Az tartós, hosszú távon védelmet nyújtó vadvédelmi hálót 3-5 méterenként ajánlott oszlopozni. Kedvező tulajdonsága érdekében, fontos a háló feszítettsége. Amit a sarok, törés és végponti oszlopok szakszerű megerősítésével érhetük el. Az oszlopra való rögzítéshez U szegeket érdemes használni. Amelyeket annyira kell csak a fába ütni, hogy azokban a vízszintes huzal szálak némileg mozoghassanak. A telepítés után huzalfeszítési, törési technológia alkalmazása ajánlott.

Ha nagy területet szeretnénk lefedni biztonságosan, gazdaságosan, akkor a vadvédelmi háló használata tökéletes választás. Igény szerint telepíthető fa oszlopokra vagy akár fém oszlopokra is. A vadvédelmi hálót, fokozott vadbetörés elleni védelem részeként, kiegészíthetjük szögesdróttal. Aljára, valamint a tetejére igény szerint telepíthetjük, attól függően, hogy milyen illetéktelen behatolótól szeretnénk távol tartani tulajdonunkat.

Cégünk nagy raktárkészlettel és típusválasztékkal számos vadvédelmi háló alternatívát kínál magán, valamint kivitelező cégek számára!