Murár kerítésgyártó üzem

kis- és nagykereskedés

"1981-óta, a kerítések szakértője"

Ipari kerítések – Ipari huzalhálók, szövetek

Kapu gyártás
Kapu gyártás
2020-04-27
Drótkerítés
Drótkerítés
2020-04-27
blank

Gyártói, termelői, raktározó, logisztikai szolgáltató vállalatok gyakran alkalmaznak ipari kerítéseket védő rácsként. A logisztikai és a tárolás megköveteli a tárolt áruk védelmét, valamint biztonságát. Ezért minden esetben szem előtt kell tartani a raktározandó termékek biztonságát. Védőrácsok és ipari kerítések széles skáláját kínáljuk, minden olyan cég vagy vállalkozás számára, akik elsődleges szempontjuk az értékek megőrzése. Az általunk gyártott és forgalmazott védőrácsok és ipari kerítések gyorsan és könnyen szerelhetők, telepíthetők.

Az ipari kerítések közé beépítendő szükséges ajtók kiemelten erős kivitellel készülnek.

Tervezésük során figyelembe kell venni a napi gyakori használatot is. Minden esetben előszerelten kerül leszállításra. Könnyű szerelhetőségüknek köszönhetően, akár több méteres magasságig felépíthetők. Az ipari kerítések növelik a biztonságot és csökkentik egy lehetséges baleset előfordulását. Fény áthatolásának köszönhetően akár költség csökkenés is bekövetkezhet, hiszen a fényt átengedi a rések között.

Típustól függően, natúr valamint horganyzott bevonattal kerülnek legyártásra.

Az ipari huzalszövetek több termékcsaládot alkotnak, különféle huzalosztással, hegesztési, vagy fonási technológiával készülnek. Táblás vagy tekercses kivitelűek.

Az ipari kerítések más funkciót látnak el, mint egy családi ház esetében. Itt háttérbe szorul az esztétikum, bár nem elhanyagolható szempont, itt fontos az időtállóság és a terület maximális biztosítása. Ebben az esetben hosszabb távra tervezünk és jelentős értékű berendezések, valamint teljesítmény megóvására igyekszünk. Ellenáll az időjárás viszontagságainak, korrózió védelemmel ellátott bevonatnak köszönhetően akár évtizedekig is tökéletes megoldást jelent.

Ipari rácsaink közül az választhatunk:

  • Hullámosított huzalszövetek

Dekoratív megjelenés, nagy szilárdságú huzalból készült. Rendkívül széles körben használható fel, négyzetes és haránt szövésű kockával. Alapanyaga natúr fekete, vagy horganyzott acélhuzal

  • ESAFORT pont hegesztett hálók

ESAFORT mártottan horganyzott pont hegesztett háló. Különféle szemméretű, huzalvastagságú, magasságú, mártottan horganyzott drótháló

  • AGRISALD pont hegesztett

Horganyzott huzalból pont hegesztett drótháló. Sokoldalú felhasználási megoldást kínál.

  • Pont hegesztett síkhálók

Horganyzott és natúr acélhuzalból készült ponthegesztéssel. Különféle huzalkocka kombinációjával

  • Rostaszövetek
  • Ipari leválasztók, munkavédelmi hálók
  • Ipari szűrőszövetek