Murár kerítésgyártó üzem

kis- és nagykereskedés

"1981-óta, a kerítések szakértője"

Kerítés elemek
Kerítés elemek
2020-04-27
Ipari kerítések – Ipari huzalhálók, szövetek
2020-04-27
Kapu gyártás

Méretre gyártott kiskapuk, szárnyaskapuk, tolókapuk, egyedi úszókapuk.

Cégünk a megrendelői igényekhez igazodva, egyedi méret, valamint egyedi kialakítás alapján gyártja kapuit, kerítéselemekkel, akár helyszíni felméréssel.

Kapuink anyaga, hálótípusa, kialakítása, mérete, felületkezelése is egyedi igényekhez igazodik. A kapuk gyártási határideje, a termékek méretétől, felületkezelésétől és a paraméterétől. függ.

Az árak kialakítása tartalmazza az anyag költséget, az olaj és a zsír mentesítést, méretre vágást, hegesztést, csiszolást, egyedi kialakítást. Igény esetén a kiszállítást.  Amennyiben bejárati kiskaput rendel, a kapu az zárat is tartalmazza.

Kapugyártás folyamata:

Miután ajánlatunk elnyerte a tetszését, ajánlatunk elfogadta és leadta megrendelését,  kollégáink a gyártás ütemezés szerint elkezdik rendelt kapuja kialakítását. Minőségi, esztétikus terméket adunk ki a kezünkből,  hogy a kapu otthona megbízható éke lehessen, hosszú éveken át. Ez azonban egy jól előkészített folyamatok sorozata, hiszen egy kapu gyártása nem negyedóra alatt készül el.

A sztenderd hálójú kapu alapja, a 2D, valamint a 3D kerítés panel. A technikai paraméterein túl a szín az, amelyet meg kell vitatni. Számos paneltípusból dönthet, és e paneltípusok mindegyike mind megjelenésben, mind színben számos alternatívát kínál. A kialakítás, keret darabolás, és hegesztés  gyorsan és precízen történik. A kapu átkerül a következő munkafázisba.

A vasalat vagyis sínrendszer. Az a rendszer kerül kiválasztásra, amely a leginkább alkalmas számunkra. Ebben nyújt segítséget a rengeteg megoldást kínáló anyagok raktárkészletünkben, ahol egyszerre több alkatrészt tárolunk, így biztosítva a keresletet és a gyártási kapacitás növekedését. Az adott gyártáshoz leginkább megfelelő anyagok, szerkezetek kiválasztását, felhasználását.

A kapuk mozgatása kevés esetben működik kézzel, hiszen minimális különbség van motoros működtetés között.

Ha figyelembe vesszük az automatizálás által kínált eszközöket, meggyőző, praktikus érvek szólnak a motoros mozgatás mellett. Zuhog az eső, 40 fokos meleg van kint az utcán, viszont a kocsink kellemes hűvöst kínál így nem szükséges kiszállni. Elég csak egy gombnyomás hozzá. Szinte nincs is olyan ember, akinek, nem érne meg több éven át tartó komfortos jövőt.

Tehát a kapu gyártás folyamata alapos tervezést igényel, valamint precíz szakmai tudást. Cégünk több éve foglalkozik kapu gyártással. Ez idő alatt lehetőségünk nyílt megismerni a kaputechnikai piac minden szegmensét. Mindig újabb és újabb kihívásokat keresünk, hogy kielégítsük megrendelőink igényeit.

Az elkészült kaput, kerítéselemeket a felület kezeljük. És igény esetén szállítjuk.

Szárnyas kapuk előnye, hogy egyszerűbb a kialakítása, nem igényel oldalt helyet.

  • Tolókapuk egyszerűbb kialakítása, a motorizálás költsége olcsóbb, mint a szárnyas kapuért
  • Az úszókapuk esetében, mivel nem ér a talajhoz, ezért a burkolat nem követeli meg az egyenes síkot. A sár és a jég nem akadályozza a mozgásban, nem siklik ki, motorizálása olcsóbb.

Szakembereink, egyeztetnek a kívánt kapuról, majd akár helyszíni felmérést követően, ügyfeleinkkel megtalálják a megfelelő megoldást. A megtervezés után, a jóváhagyás elfogadásra kerül, megkezdjük a kapuk gyártását. De nem csak legyártjuk, hanem igény szerint ki is szállítjuk nálunk rendelt termékeket.

Számos lakossági, valamint ipari kerítés, korlát, toló, úszó, nyílókapu került már ki mesteri kezeink közül az évek során. Ügyfeleink elégedettsége fontos számunkra.  Ön megálmodja mi pedig megtervezzük, legyártjuk, leszállítjuk és automatizáljuk. Akár horganyozott, festett, vagy színterezett kivitelben is. A kapu gyártás számunkra egyszerű feladat. Keressen fel minket bátran és kérje egyedi árajánlatunkat.